## The 13<sup>th</sup> Meeting of the Eastern District Council

Date : 24 April 2018 (Tuesday)

Time : 2:30 p.m.

Venue : Eastern District Council Conference Room,

11/F, Eastern Law Courts Building, 29 Tai On Street, Sai Wan Ho,

Hong Kong

	<u>Agenda</u>	Estimated Discussion Time (p.m.)	
I.	Confirmation of the draft minutes of the continuation of the Twelth Eastern District Council Meeting	2:30 - 2:35	[ 5 minutes ]
II.	Director of Leisure and Cultural Services to Meet Eastern District Council Members	2:35 - 3:35	[ 60 minutes ]
III.	Eastern District Office 2018/19 Work Plan (EDC Paper No. 26/18)	3:35 – 3:55	(20 minutes)
IV.	Discussion on The 2018-19 Budget	3:55 – 4:15	(20 minutes)
V.	Information Items	4:15 - 4:20	(5 minutes)
VI.	2018 Eastern District Cultural Festival (EDC Paper No. 27/18)	4:20 - 4:30	[ 10 minutes ]
VII.	Discussion of the appropriation of the Eastern District Council funds for 2018/19 (EDC Paper No. 28/18)	4:30 - 4:40	( 10 minutes )
VIII.	Report on the Third Meeting of District Facilities Management Committee (EDC Paper No. 29/18)		
IX.	Report on the Second Meeting of Culture, Leisure, Community Building and Services Committee (EDC Paper No. 30/18)		
X.	Reports on the Second and the Third Meeting of Traffic and Transport Committee (EDC Paper Nos. 31/18 and 32/18)	4: 40 - 5:00	[ 20 minutes ]
XI.	Report on the Third Meeting of Food, Environment and Hygiene Committee (EDC Paper No. 33/18)		
XII.	Reports on the Second and the Third Meeting of the Planning, Works and Housing Committee (EDC Paper Nos. 34/18 and 35/18)		

## <u>Agenda</u>

- XIII. Reports on the Second Meeting of Vetting Committee (EDC Paper No. 36/18)
- XIV. Report on the Third Meeting of Task Group on Festival Celebrations (EDC Paper No. 37/18)
- XV. Report on the Second Meeting of Task Group on Publicity about the Work of Eastern District Council (EDC Paper No. 38/18)
- XVI. Reports on the 224th and 225th Meeting of the Eastern District Management Committee (EDC Paper Nos. 39/18 and 40/18)
- XVII. Any Other Business
- XVIII. Date of the Next Meeting