The 18th Meeting of the Eastern District Council

| | Date : 30 April 2019 (Tuesday) Time : 2:30 p.m. Venue : Eastern District Council Conference Room, 11/F, Eastern Law Courts Building, 29 Tai On Str Hong Kong | reet, Sai Wan Ho, |
|-------|--|-------------------------------------|
| | Agenda | Estimated Discussion Time (p.m.) |
| I. | Confirmation of the draft minutes of the Seventeenth Eastern District Council Meeting | 2:30 - 2:35 (5 minutes) |
| II. | Commissioner for Transport to meet with Eastern District Council Members | 2:35 - 3:35 (60 minutes) |
| III. | Director of Food and Environmental Hygiene to meet with Eastern District Council Members | 3:35 - 4:35 (60 minutes) |
| IV. | Eastern District Office 2019-20 Work Plan (EDC Paper No. 14/19) | 4:35 – 4:55 (20 minutes) |
| V. | Discussion on The 2019-20 Budget | 4:55 – 5:15 (20 minutes) |
| VI. | Information Items | 5:15 - 5:20 (5 minutes) |
| VII. | Discussion of the appropriation of the Eastern District Council funds for 2019-20 (EDC Paper No. 15/19) | 5:20 - 5:30 (10 minutes) |
| VIII. | Report on the Eighth Meeting of the District Facilities Management Committee (EDC Paper No. 16/19) | |
| IX. | Report on the Eighth Meeting of the Culture, Leisure, Community Building and Services Committee (EDC Paper No. 17/19) | |
| X. | Report on the Eighth Meeting of the Traffic and Transport Committee (EDC Paper Nos. 18/18) | ► 5: 30 - 5:50 (20 minutes) |
| XI. | Report on the Eighth Meeting of the Food, Environment and Hygiene Committee (EDC Paper No. 19/19) | |
| XII. | Report on the Eighth Meeting of the Planning, Works and Housing Committee (EDC Paper Nos. 20/19) | |

<u>Agenda</u>

- XIII. Reports on the Eighth and Ninth Meetings of the Task Group on Festival Celebrations (EDC Paper Nos. 21/19 and 22/19)
- XIV. Report on the 230th Meeting of the Eastern District Management Committee (EDC Paper No. 23/19)
- XV. Any Other Business
- XVI. Date of the Next Meeting