The 3rd meeting of the Eastern District Council

Date : 26 April 2016 (Tuesday)

Time : 2:30 p.m.

XVIII. Date of the next meeting

Venue: Eastern District Council Conference Room,

11/F Eastern Law Courts Building, 29 Tai On Street, Sai Wan Ho, Hong Kong

	<u>Agenda</u>	Estimated Discussion Time	
I.	Confirmation of minutes of the second Eastern District Council Meeting	•	(<u>pm)</u> [5 minutes]
II.	Director of Home Affairs to meet Eastern District Council Members	2:35 - 3:35	(60 minutes)
III.	Strongly requesting the authorities to adopt effective methods to solve the problem of "bogus refugees" (EDC Paper No. 29/16)	3:35 - 4:20	(45 minutes)
IV.	2016 Eastern District Dragon Boat Race (EDC Paper No. 30/16)	4:20 - 4:30	(10 minutes)
V.	2016 Eastern District Cultural Festival (EDC Paper No. 31/16)	4:30 - 4:50	(20 minutes)
VI.	Eastern District Office 2016/17 Work Plan (EDC Paper No. 32/16)	4:50 - 5:10	(20 minutes)
VII.	Discussion of The 2016 -17 Budget	5:10 - 5:30	(20 minutes)
VIII.	Information items	5:30 - 5:35	(5 minutes)
IX.	Discussion of the appropriation of the Eastern District Council funds for 2016/2017 (EDC Paper No. 33/16)	5:35 - 5:45	[10 minutes]
X.	Report on the Third meeting of District Facilities Management Committee (EDC Paper No. 34/16)		
XI.	Report on the Second meeting of Culture, Leisure, Community Building and Services Committee (EDC Paper No. 35/16)		
XII.	Report on the Third meeting of Traffic and Transport Committee (EDC Paper No. 36/16)		
XIII.	Report on the Third meeting of Food, Environment and Hygiene Committee (EDC Paper No. 37/16)	> 5:45 - 6:00	(15 minutes)
XIV.	Repors on the Third meeting of Planning, Works and Housing Committee (EDC Paper No. 38/16)		
XV.	Report on the Second meeting of Task Group on Festival Celebrations (EDC Paper No. 39/16)		
XVI.	Report on the 214 th meeting of the Eastern District Management Committee (EDC Paper No. 40/16)		
XVII.	Any other business		